Symposium - Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen van een ticket?
Op de pagina Aanmelden vindt u onze ticketshop. U wordt doorgeleid naar de website van Ticketkantoor. U geeft aan hoeveel tickets u wenst te bestellen en vult uw persoonlijke gegevens in. Bestelt u namens een bedrijf, dan kunt u hier uiteraard de bedrijfsnaam en een factuurkenmerk invullen. Na het controleren van uw gegevens komt u in de betaalomgeving terecht. U kiest hier voor de betaalmethode: iDeal of Bancontact. Nadat de betaling is uitgevoerd, ontvangt u direct een e-mail met daarin uw ticket(s) en een aparte (BTW)-factuur.

Kan ik ook meerdere tickets tegelijk bestellen?
Ja, dat kan. U geeft in het beginscherm aan hoeveel tickets u wilt bestellen (met een maximum van 10 tickets tegelijk). De tickets dienen tegelijkertijd te worden betaald. Nadat de betaling is uitgevoerd ontvangt u in uw mailbox 1 bijlage met alle tickets. Deze kunt u uitprinten en aan de deelnemers uitdelen. De deelnemers gebruiken ieder hun aparte toegangscode om hun voorkeurslezingen door te geven op onze website.

Ik heb geen iDeal of Bancontact, hoe bestel ik dan een ticket?
Is het voor u niet mogelijk om met iDeal of Bacontact te betalen? Stuur dan even een mail met de naam van de deelnemer en factuuradres naar symposium@ecologica.eu. U ontvangt dan een ticket en reguliere factuur per mail. 

Hoe werkt het kortingstarief?
De normale entreeprijs voor een dagticket bedraagt € 130 (excl. BTW). U kunt daarvoor de gehele dag lezingen en workshops volgen. Bij dit bedrag zijn alle drankjes, lunch en afsluitende borrel inbegrepen.
Voor studenten en medewerkers van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, de Provinciale Landschappen en Natuurpunt is een lager tarief van toepassing. Zij kunnen per e-mail een ticket bij ons bestellen. 

Normaal tarief  € 130,00 (excl. BTW)    Dit is € 157,30 incl. BTW
Studenten     € 47,50 (excl. BTW)   Dit is € 57,48 incl. BTW 
NM / SBB / Prov. Land./ Natuurpunt € 100 (excl. BTW) Dit is € 121,00 incl. BTW


Kan ik annuleren?
U kunt tot uiterlijk twee weken voor het symposium uw ticket kosteloos annuleren. Het bedrag wordt dan zo snel mogelijk weer op uw bankrekening teruggestort. De uiterste datum om uw annulering door te geven is 1 maart 2019. Geef uw annulering SVP per e-mail door aan symposium@ecologica.eu.
Annuleringen die na 1 maart worden doorgegeven kunnen wij helaas niet meer vergoeden. U mag uiteraard wel iemand anders in uw plaats laten gaan. Uw vervanger kan uw ticket dan bij de entree van het Evoluon laten scannen.
Bekijk ook onze symposiumvoorwaarden

Hoe geef ik mijn voorkeurslezingen door? 
Op uw ticket staan een 13-cijferige code. Houd deze code bij de hand. Op de pagina klikt u onderaan de pagina op de knop 'Voorkeurslezingen doorgeven'. U vult uw 13-cijferige code, uw naam en uw e-mailadres in. Vervolgens kiest u per sessie welke lezing u wilt bijwonen. U kunt ook een lezing overslaan en een bezoek brengen aan de informatiemarkt. Als een lezing is volgeboekt, dan staat dat duidelijk aangegeven. 

LET OP:
U kunt uw voorkeurslezingen tot uiterlijk woensdag 13 maart 12:00 uur aan ons doorgeven. U ontvangt dan een persoonlijk programma bij het ontvangst in het Evoluon. 
Geeft u uw voorkeurslezingen na dit tijdstip door? Dan kunnen wij helaas geen persoonlijk programma meer maken: neemt u dan SVP zelf uw bevestigingsmail met uw voorkeuren mee. U ontvangt in het Evoluon dan een overzicht met de zaalindeling van de sprekers. Ook ontvangt u een blanco naambadge om zelf uw naam en organisatie op te schrijven.
Mochten er lezingen vol zijn geraakt, dan hoort u dat op de dag van het symposium.

Hoe kan ik mijn dieetwensen doorgeven?
Op de symposiumdag is ruim tijd ingepland voor een gevarieerde lunch met voor elk wat wils. De warme items worden door de bediening al lopend uitgeserveerd en de koude items worden als buffet gepresenteerd. Eet u graag vegetarisch? Dan hoeft u dat niet als dieetwens door te geven. 
U kunt uw dieetwensen doorgeven als u uw voorkeurslezingen doorgeeft. U ontvangt dan vóór de symposiumdag een aparte e-mail met informatie over het ophalen van uw aangepast lunchpakket. 

Hoe laat begint en eindigt het symposium?
U bent vanaf 08:45 uur van harte welkom in het Evoluon.
De plenaire opening start om 09.20 uur en de eerste lezing start in diezelfde zaal om 09.30 uur. 
De laatste lezing eindigt omstreeks 16.20 uur, direct gevolgd door een korte plenaire afsluiting. De borrel duurt tot 18.00 uur. 
U ontvangt op de dag zelf een persoonlijk programma met daarop de tijden en zalen van uw voorkeurslezingen.


Hoe kom ik bij het Evoluon?
Het adres is:
Evoluon Eindhoven
Noord Brabantlaan 1A
5652 LA Eindhoven
Klik hier voor de routebeschrijving. 
Het Evoluon heeft een eigen parkeerplaats met 500 parkeerplaatsen. U ontvangt ter plaatse een uitrijmuntje.
Maar ook met het openbaar vervoer is deze locatie uitstekend bereikbaar: vanaf station Eindhoven duurt de busrit nog geen 10 minuten en de bus stopt praktisch voor de deur. Plan uw route op www.9292.nl.

WIFI
In het Evoluon is gratis openbare WIFI beschikbaar. 

Kluisjes
In de garderobe van het Evoluon zijn kluisjes beschikbaar. De afmetingen van de kluisjes zijn 43x41x31 (lxbxh). De huur van de kluisjes is gratis, er geldt wel een borg van € 5,00.


Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.