Symposium - Aanmelden

Het aanmelden voor het symposium op 14 maart gaat in twee stappen: u bestelt eerst snel en gemakkelijk een online ticket en geeft vervolgens uw voorkeurslezingen aan ons door. Het ticket is uw entreebewijs voor het symposium.

Ticket bestellen

U bestelt snel en gemakkelijk een online ticket via de bestelknop onderaan deze pagina. Na het invullen van uw naam en e-mailadres kunt u direct betalen met iDeal of Bancontact. U ontvangt dan direct uw ticket én de bijbehorende (BTW)-factuur in uw mailbox. 
Het is ook mogelijk om meerdere tickets tegelijk te bestellen. U ontvangt dan alle tickets en een verzamelfactuur direct in uw mailbox. Het is mogelijk om uw eigen factuurkenmerk aan de factuur toe te voegen.

Is het voor u niet mogelijk om met iDeal of Bacontact te betalen? Stuur dan even een mail met de naam van de deelnemer en factuuradres naar symposium@ecologica.eu. U ontvangt dan een ticket en reguliere factuur per mail. 

De standaard prijs voor een ticket is € 130,- (excl. BTW) per bezoeker. U kunt kunt dan de gehele dag lezingen en workshops volgen. Bij dit bedrag zijn alle drankjes, lunch en afsluitende borrel inbegrepen.
Het ticket is uw toegangsbewijs, dus neem deze uitgeprint of op uw smartphone mee.
Op het ticket staat een ticketcode vermeld: deze heeft u nodig om uw voorkeurslezingen aan ons door te geven.

Voor studenten en medewerkers van Natuurmonumenten, Provinciale Landschappen, Staatsbosbeheer en Natuurpunt hanteren wij een lager tarief. Zij kunnen bij ons per e-mail een ticket bestellen na ontvangst van dit ticket hun voorkeurslezingen doorgeven op deze website.

  Excl. BTW Incl. BTW
Standaard tarief € 130,00 € 157,50
Studenten € 47,50 € 57,48
NM / SBB / Prov. Land. / Natuurpunt € 100,00 € 121,00

 

Voorkeurslezingen

De lezingen zijn verdeeld in verschillende sessies over de dag. Per sessie kunt u uw voorkeur aangeven.
Vanwege de verschillende zaalgrootten geldt er per lezing een specifiek maximum aantal deelnemers. Wij reserveren voor deelnemers een plek in de zaal op volgorde van aanmelding. Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur.
Houd er SVP rekening mee dat het helaas niet mogelijk is om na het doorgeven van uw voorkeuren deze nog te wijzigen. U kunt op de pagina Voorkeurslezingen uw voorkeuren aan ons doorgeven.
LET OP: U kunt uw voorkeurslezingen tot uiterlijk woensdag 13 maart 12:00 uur aan ons doorgeven. U ontvangt dan een persoonlijk programma bij het ontvangst in het Evoluon. 
Geeft u uw voorkeurslezingen na dit tijdstip door? Dan kunnen wij helaas geen persoonlijk programma meer maken: neemt u dan SVP zelf uw bevestigingsmail met uw voorkeuren mee. U ontvangt in het Evoluon dan een overzicht met de zaalindeling van de sprekers. Ook ontvangt u een blanco naambadge om zelf uw naam en organisatie op te schrijven.
Mochten er lezingen vol zijn geraakt, dan hoort u dat op de dag van het symposium.

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies hieronde het aantal tickets dat u wilt bestellen

Stap 2: Vul uw naam en e-mailadres in

Stap 3: Betaal uw ticket(s) direct via iDeal of Bancontact

Stap 4: U ontvangt direct uw ticket(s) en (BTW)-factuur in uw mailbox

Stap 5: Gebruik de ticketcode om uw voorkeurslezingen door te geven

Stap 6: Neem uw ticket mee naar het symposium: dit is uw entreebewijs