Ecologica

 

Terug naar de hoofdpagina...
Overzicht van lezinghouders en betrokken organisaties
De presentaties samengevat...
Locatie en bereikbaarheid van het symposium...
Contact en aanmelding...
 
Website van Ecologica, organisator van dit evenement

Symposium Ecologie en de praktijk

donderdag 16 maart 2017 - Eindhoven

Beste bezoeker
Na het succes van eerdere jaren organiseren we op donderdag 16 maart 2017 wederom een inspirerende en leerzame dag. Afgelopen keren waren er meer dan 300 mensen met een groene en ecologische achtergrond in het Evoluon in Eindhoven aanwezig.

Zo belangrijk als netwerken zijn in de natuur, zo zijn ze dat ook tussen vakmensen die met natuur en ecologie werken. Kennis en ervaring uitwisselen en bijhouden is een uitdaging, zeker in combinatie met de dagelijkse drukke agenda. Het symposium Ecologie en de praktijk biedt in n dag een breed spectrum aan presentaties over actuele kennis en ervaringen uit het werkveld in de breedste zin: van praktisch natuurbeheer tot groene wetgeving en van ecologisch onderzoek tot natuurbeleid. In de presentaties staan ervaringen met het toepassen van nieuwe kennis centraal. Daarnaast is er ruimte voor de meer theoretische kant van nieuwe ecologische inzichten, maar ook voor meer reguliere voorbeeldprojecten waaruit veel te leren valt.

Wij nodigen u van harte uit om actief bij te dragen aan het versterken van een ecologisch netwerk en kennisuitwisseling tussen vakmensen en organisaties! Dat kan door actief deel te nemen en uw vragen en ideen te delen. Er is geen ruimte meer voor extra lezingen. Het lezingenprogramma is inmiddels definitief. Wel kunnen partijen die interesse hebben in een stand zich nog melden. Vanaf eind januari kunt u zich als deelnemer aanmelden.

Graag tot ziens in Eindhoven,
Het team van Ecologica.

Voor een impressie van ons symposium in voorgaande jaren, zie hier: 2016 / 2015 / 2014 / 2013.


© Ecologica BV
13-01-17